Veelgestelde vragen

Algemeen

Wie is TUBES Gifts?

Wij zijn een in Nederland gevestigd bedrijf dat wijnen en gedistilleerde dranken per glas bottelt en distribueert in elegante 50 ml en 100 ml glazen of gerecyclede plastic tubes. In de afgelopen jaren hebben we wat begon als een geavanceerd luxe wijngeschenk, verheven tot een multifunctioneel proefinstrument dat ten goede komt aan allerlei markten en bedrijven.

Hoe bottelen wij onze producten in tubes?

We hebben onze eigen luxe IFS en biologisch gecertificeerde productiefaciliteit in Hilversum, Nederland. We gebruiken een gepatenteerde technologie die de eigenschappen van de producten behoudt door een inerte omgeving te gebruiken. Door het gebruik van vloeibaar inert gas behouden de wijnen hun volledige boeket, smaakprofiel en mondgevoel tijdens het fractioneringsproces. Wij zijn een van de weinige bedrijven wereldwijd die op deze manier wijnen en gedistilleerde dranken kunnen (her)bottelen.

Waar is TUBES Gifts gevestigd?

TUBES Gifts is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Hilversum, Nederland. Ons adres is Franciscusweg 14, 1216 SK Hilversum, Nederland. Hier werken we nauw samen met TUBES welke de tubes produceert en opslaat. Hier hebben wij ook onze showroom gevestigd, waar het hele assortiment van ons te bezichtigen is.Samples

Hoe kan ik een sample aanvragen?

Voordat je een bestelling plaatst, heb je de mogelijkheid om een sample aan te vragen wat binnen een paar werkdagen bij je wordt bezorgd. Aanvraag kan per mail of via de website worden gedaan.

Hoe kan ik een catalogus bestellen?

Je kunt een (digitale) catalogus downloaden op de site van TUBES Gifts of door hier te klikken.Bedrukking

Wanneer ontvang ik mijn drukproef?

Na het ontvangen van het juiste vector-bestand, wordt de drukproef binnen één werkdag opgestuurd.

Wat voor bestand moet ik aanleveren?

Je kunt tijdens je bestelling bij je accountmanager het gewenste bestand meesturen via de mail. Het bestand dient altijd een Vector-bestand (.AI of .EPS extensie) te zijn.

Welke bedrukkingstechnieken zijn er mogelijk?

Op elke productpagina heb je de mogelijkheid om de opdrukmethoden te selecteren die beschikbaar zijn op het artikel. Bepaalde opdrukmethoden kunnen alleen op specifieke locaties worden geselecteerd. Houd hier rekening mee tijdens het bestelproces. Voorbeelden van druktechnieken tampondruk, zeefdruk, digitale druk, lasergraveren en offset.

Is het ook mogelijk een ontwerp te laten maken door Tubes Gifts voor mijn sleeve?

Ja, het is mogelijk een kant en klaar ontwerp te kiezen uit één van onze verschillende designs. Vraag voor de mogelijkheden bij je accountmanager wanneer je een uniek design wilt hebben.Offertes

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

Dit kan door een offerteaanvraag door te geven via de webshop, door te bellen met +31 (0)35 303 4990 of door een e-mail te sturen naar sales@tubesgifts.com. Eén van onze accountmanager zal direct contact met u opnemen.Order

Zijn de prijzen inclusief of Exclusief BTW?

Alle genoemde en getoonde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders aangegeven.

Hoe bestel ik een product?

Dit kan door
1. Uw bestelling te plaatsen in de webshop.
2. Een e-mail te sturen naar sales@tubesgifts.com.
Eén van onze accountmanager zal direct contact met u opnemen. Wij nemen geen telefonische orders aan.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Sample order
Sample orders worden dezelfde dag nog verstuurd indien wij de order voor 12:00 ontvangen hebben. Afhankelijk van het afleveradres wordt deze in Nederland binnen 1-2 werkdagen afgeleverd.

Onbedrukte order
Orders met onbedrukte artikelen kunnen dezelfde dag met normaal transport verstuurd worden. Afhankelijk van het afleveradres wordt deze in Nederland vaak binnen 2-3 werkdagen afgeleverd.

Bedrukte order
Binnen 8-10 werkdagen na goedkeuring van de drukproef wordt de order verzonden. Plaatst u een meer omvangrijke order dan neemt de accountmanager contact met u op om de levertijd af te stemmen.

Spoed order
Als u uw order sneller geleverd wilt hebben, kunt u een verzoek indienen voor een spoed order door contact op te nemen met één van onze accountmanagers.

Is het mogelijk om lege tubes te bestellen?

Nee, het is alleen mogelijk om gevulde tubes te bestellen.Facturatie

Op welke manieren kan ik betalen?

Bij TUBES Gifts kunt u betalen op factuurbasis. Voor meer informatie neemt u contact op met uw accountmanager.

Kan ik een apart afleveradres en factuuradres opgeven?

Ja, dit kunt u doen door dit aan te geven bij je accountmanager tijdens het plaatsen van de order. De order wordt dan neutraal geleverd bij u klant.

Wat zijn jullie betalingsgegevens?

TUBES Gifts, Franciscusweg 14 1216 SK, Hilversum.
E-mailadres voor facturen: invoices@tubesgifts.com,
IBAN: NL92ABNA0116207426, BIC: ABNANL2A, KVK: 87821362, BTW-nummer: NL864416726B01.Verzending

Vanuit welke locatie worden jullie producten geleverd?

We hebben onze eigen gecertificeerde productiefaciliteit op de Franciscusweg 14, te Hilversum, waar alle tubes worden geproduceerd.

Rekenen jullie orderkosten en verzendkosten?

• Bij een bestelling onder een netto artikelwaarde van €750,- bedragen de verzendkosten €20,- naar 1 adres binnen Nederland.
• Bij een bestelling boven een netto artikelwaarde van €750,- wordt de bestelling franco verzonden naar 1 adres binnen Nederland.
• Voor samples bedragen de verzendkosten in Nederland €7,50.
• Voor een Express (snelle) levering zijn de verzendkosten op aanvraag.
• Voor een levering in het buitenland zijn de verzendkosten op aanvraag.

Ontvang ik een Track & Trace code?

Op het moment dat de order door ons is verzonden ontvangt u een email met daarin het track & trace nummer. Het kan in sommige gevallen voorkomen dat er geen track & trace wordt gecommuniceerd. In dat geval kan de ontvangstdatum aangehouden worden die is afgesproken met de accountmanager.

Kunnen jullie mijn bestelling neutraal verzenden?

Ja, we kunnen uw order versturen uit naam van u, uit naam van TUBES Gifts, of anoniem.Overige

Hoe wordt er omgegaan met mijn privacy?

In onze privacyverklaring leggen wij uit hoe we met uw persoonsgegevens omgaan en hoe u uw rechten daarover kunt uitoefenen. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, neem contact op met hello@tubesgifts.com.

Hoe kan ik een klacht indienen?

Jouw order wordt met de grootste zorg behandeld. Mocht je desondanks niet tevreden zijn over het eindresultaat, neem dan contact met ons op via hello@tubesgifts.com. In overleg wordt gezocht naar een passende oplossing en binnen 24 uur nemen wij contact op. Want als jij niet tevreden bent, dan zijn wij het ook niet! We doen daarom altijd ons uiterste best om ervoor te zorgen dat alles naar wens is. Lees voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.

 

Neem contact met ons op

Error 404
 • Usp 4
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Gecertificeerd
   • met IFS & BIO
 • Usp 1
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Made in Europe
   • Producten uit Europa
 • Usp 2
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Uniek en innovatief
   • Single serve solution
 • Usp 3
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • 100% Personaliseerbaar
   • Van tube tot verpakking